top of page

ÄR DU

En Förälder Som Vill Ta Dig Från TRÖTTKÖPING Till BEACHTOWN Utan Krångel?

Efter att vi fick 3 barn inom 18 månader har jag specialiserat mig på enkla kost och träningsprogram för föräldrar som vill gå ner i vikt och se skillnad i spegeln, utan att gå till gymmet, räkna kalorier eller ge upp fredagsmyset!

KOST & TRÄNING

BEACHTOWN WORKSHOP ONLINE

Lär dig minska inlagringen genom enkla hacks för att gå ner i vikt och få hållbara resultat

CoachFrippe Youtube Thumbnail (31).png

MINI
WORKOUTS

Gör träningen till en del av vardagen med superkorta träningsprogram på 4-8 minuter 

CoachFrippe Youtube Thumbnail (33).png

PERSONLIG COACHING

Ta den snabbaste vägen till dina resultat med ett personlig kostprogram och uppföljning

CoachFrippe Youtube Thumbnail (32).png
IMG_8540.HEIC

OM MIG

FREDRIK JOHANSSON

Jag jobbar som personlig tränare och coach. Efter 4 års tränarutbildning på universitet startade jag mitt första träningscenter med gruppträning och personlig träning.

Tidigare tränade jag 5-6 pass i veckan och jag åt gröt, ägg, kvarg och tonfisk som man skulle göra, men jag såg ändå ingen skillnad i spegeln, trots att jag hade 4 års tränarutbildning från universitetet.

Efter att vi fick 3 barn inom 18 månader så blev det inte mycket tid kvar till min egen träning och istället började jag att experimentera med små enkla "hacks" runt sömn, kost och träning. Till en början kände jag att jag fick mer energi och fortsatte att testa mig fram och även om dessa hacks inte ser ut att göra så stor skillnad var och en för sig, så började mitt resultat sakta men säkert att bli bättre och bättre och jag såg äntligen skillnaden i spegeln, trots att jag bara tränade 30-60 min per vecka.

Nu har jag gjort en online workshop där jag hjälper andra föräldrar att göra det enklare att få bättre resultat genom små hacks som gör att vi kan minska inlagringen och bättre resultat som syns i spegeln!

bottom of page