top of page

Är Du En Förälder Som Vill Hitta En Plan För Att Gå Ner I Vikt, Få Kläderna Att Sitta Bättre Och Se Skillnaden I Spegeln Utan Extrema Utmaningar?

I Beachtown Challenge får du ett enkelt kostprogram där vi kombinerar shake med vanlig mat och personlig coaching och uppföljning för att du ska nå ditt resultat!

Illustrated Mountain Adventure Gear Circle Logo (13).png
Med vårt startpaket har du möjlighet att starta varje dag med en shake till frukost för att se om det kan vara något som kommer att fungera för dig i längden. Shaken är en smidig lösning inte bara för att gå ner i vikt, men även för att få mer energi och förbättra dina träningsresultat! 

Under en månad får du personlig coaching för att vi ska kunna hitta en plan som fungerar för dig i din vardag!

 
Utöver din frukostshaken så lägger du in ytterligare en shake, ett vanligt mål och 1-2 mellanmål under resten av dagen för att kunna ta den snabbaste vägen till Beachtown!

TILLSAMMANS PÅ VÄGEN TILL 
BEACHTOWN!

Med personlig coaching har du alltid någon på din sida som vill att du ska vinna och nå dina mål på ett sätt som passar dig. Alla har olika förutsättningar och när du har en personlig coach kan du prova dig fram och få personlig feedback längs vägen för att nå dina mål snabbare!
Personlig Coaching
Beachtown (97).png

Få hjälp att hitta en väg som passar för dig just nu i din vardag och smarta tips på hur du kan ta ett steg närmare dina mål varje dag.

Herbalifes produkter
Beachtown (96).png

Med Herbalifes produkter vet vi att vi får mer resultat än att bara gå ner i vikt och minska fettprocenten. Energin från frukostshaken gör det lättare att välja rätt under resten av dagen!

Personligt kostprogram
Beachtown (85).png

Ditt kostprogram är uppbyggt av en kombination av Herbalifes produkter och vanlig mat och smarta rörelser i vardagen för att sätta fart på resultatet.

BEACHTOWN CHALLENGE

Vad ingår i Startpaketet?
  • Personlig Coaching 1 mån (Värde 1580 kr)
  • Miniworkshop "Minska Inlagringen" (Värde 995 kr)
  • 2 st Shakes á 21 portioner (Värde 1152 kr)
  • 1 paket med 14 bars (Värde 290 kr)
  • 1 shaker (Värde 49 kr)
  • Personlig kostprogram (Värde 395 kr)
Pris just nu: 1495 kr
(Total värde: 4461 kr)
bottom of page