top of page
COACHFRIPPE grönvit.png

Är Du En Föräldrar Som Vill Få In Träningen I Vardagen, Även När Det Är Fullt Upp Med Barnens Aktiviteter?

Beachtown Workouts är superkorta träningsprogram där varje pass är 4-8 minuter för att du ska kunna få in träningen på ett sätt som fungerar i vardagen!

Illustrated Mountain Adventure Gear Circle Logo (10).png

Har du svårt att hitta tiden för att få träningen att fungera i vardagen? Har du testat olika träningsutmaningar och appar med klassiska träningspass på 20-60 minuter som går bra i några veckor innan vardagen kommer ikapp?

Du vet redan att träningen är en viktig del av att må så bra som som möjligt, men träningen kan också leda till mer stress när den inte blir av trots att du vet att du borde.

Istället för att försöka pressa in klassiska träningsprogram som är minst 20 min så fokuserar Beachtown Workouts på superkorta träningsprogram på 4-8 min för att det ska fungera i din vardagen. Varje dag får du ett nytt effektivt träningsprogram i appen och du har alltid tillgång till 7 olika program för de dagar då du vill och kan köra lite extra!

Träningsprogram För Föräldrar

Superkorta pass
Beachtown (88).png

Varje träningspass är mellan 4-8 minuter och växlar mellan balans, rörlighet, styrka, puls och core!

Flera nivåer
Beachtown (89).png

Alla övningar visas i 2 olika nivåer för att du ska hitta den nivå som passar dig just nu!

Utan redskap
Beachtown (93).png

Alla pass bygger på övningar med kroppsvikten förutom några enstaka övningar där du behöver en handduk!

Ligg steget före
Beachtown (90).png

Se till att träningen blir av och kör ett pass extra när du har möjlighet!

Träningen har alltid varit en stor del i mitt liv och jag jobbar sedan 2009 som PT med en egen träningsstudio. När vi fick tvillingar började jag att experimentera med kortare träningsprogram för att göra det enklare att få in träningen i vardagen även när det är full fart med barnen!

I takt med att jag kände att jag fick bra resultat började jag bjuda in andra att testa mina superkorta träningsprogram och fram tills idag har över 200 deltagare kört minst 100 dagar!

Jag hoppas att fler ska våga tänka nytt och uppleva att små steg varje dag leder till stora resultat över tid!

 

//Fredrik Johansson

Tränare & Grundare

Hemmaträning 2.0

Beachtown Workouts

Erfarenheter från andra föräldrar:

"Det känns bra att komma igång igen! Nu har jag dessutom fått sällskap av min 5-åring på typ alla pass och hon påminner varje kväll, så passen har blivit en del av vardagen!"
"Det är rolig träning och det känns som om jag har fått bättre kondition. Kul att så lite kan ge så mycket!"
"Det är kul med nya övningar och skönt att slippa tänka själv!"
"Träningen går väldigt bra och den passar mig och mitt liv perfekt!"
olivia-bauso-hWgsxV_VQW0-unsplash.jpg
Illustrated Mountain Adventure Gear Circle Logo (10).png

BEACHTOWN
WORKOUTS

En perfekt träningsapp för att få hemmaträningen att fungera i vardagen så att du alltid kan ligga steget före även när det är fullt upp!

 Pris just nu: 195 kr/mån
(Ingen bindningstid)

Fästpunkt 1
 • Hur får jag tillgång till appen?
  När du betalar kommer du att få ett mail med en länk där du kan ladda ner appen och skapa ditt konto för att komma igång med din träning. Namnet på appen skiljer sig lite om du laddar ner den från appstore eller google play, men den ska heta Hemmaträning 2.0, men det kan även stå som Trainerize vid själva nerladdningen.
 • Måste jag träna varje dag?
  Nej, du bestämmer själv hur ofta du vill träna. Varje dag kommer det att finnas ett nytt pass laddat i kalendern, men Beachtown Workouts går ut på att du ska hitta det upplägg som fungerar bäst för dig.
 • Jag har inte tränat på länge, kommer den här utmaningen att passa mig?
  Utmaningen är upplagd för att passa olika startnivåer och alla övningar visas alltid med 2 olika varianter för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst just nu!
 • Är det någon bindningstid?
  Det är ingen bindningstid och du kan själv avsluta din prenumeration när du vill.
 • Kan jag träna mer än ett pass per dag?
  Absolut! Det finns alltid ett nytt pass laddat i kalendern, men du har alltid tillgång till 7 olika pass som du kan välja mellan när du vill köra lite extra. Varje vecka uppdateras kalendern med 7 nya pass.
 • Behöver jag ha några träningsredskap?
  Nej, vi använder bara övningar med kroppsvikten. Dock behöver du en liten handduk för att genomföra ett par av programmen.
bottom of page