top of page

PERSONLIG COACHING

För Föräldrar Som Vill Hitta Den Snabbaste Vägen Att Gå Ner I Vikt Och Se Skillnad I Spegeln, Utan Att Ge Upp Fredagsmyset!

TILLSAMMANS PÅ VÄGEN TILL 
BEACHTOWN!

Med personlig coaching har du alltid någon på din sida som vill att du ska vinna och nå dina mål på ett sätt som passar dig. Alla har olika förutsättningar och när du har en personlig coach kan du prova dig fram och få personlig feedback längs vägen för att nå dina mål snabbare!
Personlig Coaching
Beachtown (68).png

Få hjälp att hitta en väg som passar för dig just nu i din vardag och smarta tips på hur du kan ta ett steg närmare dina mål varje dag.

Herbalifes produkter
Beachtown (69).png

Med Herbalifes produkter vet vi att vi får mer resultat än att bara gå ner i vikt och minska fettprocenten. Energin från frukostshaken gör det lättare att välja rätt under resten av dagen!

Personligt kostprogram
Beachtown (65).png

Ditt kostprogram är uppbyggt av en kombination av Herbalifes produkter och vanlig mat och smarta rörelser i vardagen för att sätta fart på resultatet.

CoachFrippe Youtube Thumbnail (35).png
Med vår One Shake Challenge har du möjlighet att under 3 veckor starta varje dag med en shake till frukost för att se om det kan vara något som kommer att fungera för dig i längden för att få mer energi, gå ner i vikt och förbättra dina träningsresultat. 

Under de 3 veckorna får du personlig coaching för att vi ska kunna hitta en plan som fungerar för dig över hela dagen. Utöver din frukostshake så äter du som vanligt under resten av dagen och med hjälp av enkla hacks kan vi se till att du tar första steget mot Beachtown!

INTRESSEANMÄLAN

ONE SHAKE CHALLENGE

Intresseanmälan är det enklaste sättet att få svar på dina frågor och funderingar. När du har fyllt i formuläret så kommer du att få ett mail/sms för att boka in en gratis träff via telefon eller Meet där vi kan snacka ihop oss och se om personlig coaching är rätt väg för dig!
Vilket/vilka resultat är du intresserad av?

Tack för din intresseanmälan. Jag återkommer så snart som möjligt!

bottom of page