top of page
CoachFrippe Youtube Thumbnail (36).png

ÄNTLIGEN!
En Träningsapp För Föräldrar Som Vill Få In Träningen I Vardagen, Även När Det Är Fullt Upp Med Barnen Och Deras Aktiviteter!

Prova ett enklare sätt att träna för att bli starkare, få mer energi och tighta till kroppen utan att behöva gå till gymmet eller känna stressen för att träningen aldrig blir av.

 Klicka på knappen för att läsa mer om de superkorta träningsprogrammen som passar in i din vardag! 

eFFEKTIVare

Hur du kan maxa varje minut av din träning även om du redan har fullt upp med barnen!

nya resultat

Hur du kan komma igång och få bättre resultat med superkorta träningsprogram på 4-8 minuter även om du inte har några redskap hemma.

steget före

Hur du kan ligga steget före och slippa att känna stressen över att träningen aldrig blir av.

91522348_174548643552424_8080724755444924416_n_edited.jpg

Jag brukade träna 5-6 pass i veckan, men efter att vi fick 3 barn inom 18 månader så förändrades hela vardagen och så klart även min träning.

Träningen har alltid varit en stor del i mitt liv och jag jobbar sedan 2009 som PT med en egen träningsstudio. När vi fick tvillingar började jag att experimentera med kortare träningsprogram för att göra det enklare att få in träningen i vardagen även när det är full fart med barnen!

I takt med att jag kände att jag fick bra resultat började jag bjuda in andra att testa mina superkorta träningsprogram och fram tills idag har över 200 deltagare kört minst 100 dagar!

Jag hoppas att fler ska våga tänka nytt och uppleva att små steg varje dag leder till stora resultat över tid!

 

//Fredrik Johansson

Tränare & Grundare

Hemmaträning 2.0

MiniWorkouts

Erfarenheter från våra grymma deltagare!

"Det känns bra att komma igång igen! Nu har jag dessutom fått sällskap av min 5-åring på typ alla pass och hon påminner varje kväll, så passen har blivit en del av vardagen!"
olivia-bauso-hWgsxV_VQW0-unsplash.jpg
CoachFrippe Youtube Thumbnail (33).png

MiniWorkouts

195 kr/mån

En perfekt träningsapp för att få hemmaträningen att fungera i vardagen så att du alltid kan ligga steget före även när det är fullt upp!

Fästpunkt 1
 • Hur får jag tillgång till appen?
  När du betalar kommer du att få ett mail med en länk där du kan ladda ner appen och skapa ditt konto för att komma igång med din träning. Namnet på appen skiljer sig lite om du laddar ner den från appstore eller google play, men den ska heta Hemmaträning 2.0, men det kan även stå som Trainerize vid själva nerladdningen.
 • Måste jag träna varje dag?
  Nej, du bestämmer själv hur ofta du vill träna. Varje dag kommer det att finnas ett nytt pass laddat i kalendern, men utmaningen går ut på att du ska hitta det upplägg som fungerar bäst för dig.
 • Jag har inte tränat på länge, kommer den här utmaningen att passa mig?
  Utmaningen är upplagd för att passa olika startnivåer och alla övningar visas alltid med 2 olika varianter för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst just nu!
 • Är det någon bindningstid?
  Det är ingen bindningstid och du kan själv avsluta din prenumeration när du vill.
 • Kan jag träna mer än ett pass per dag?
  Absolut! Det finns alltid ett nytt pass laddat i kalendern, men du har alltid tillgång till 7 olika pass som du kan välja mellan när du vill köra lite extra. Varje vecka uppdateras kalendern med 7 nya pass.
 • Behöver jag ha några träningsredskap?
  Nej, vi använder bara övningar med kroppsvikten. Dock behöver du en liten handduk för att genomföra ett par av programmen.
bottom of page