top of page
Beachtown (60).png

BEACHTOWN WORKSHOP
Lär Dig Enkla Vardagshacks För Att Minska
 Inlagringen, Gå Ner I Vikt Och Se Skillnad I Spegeln Året Runt!

Glöm viktutmaningar, Beach24 och tillfälliga resultat genom att öka förbränningen genom att gå All in i 8, 12 eller 16 veckor!

Lär dig att minska inlagringen dygnet runt genom att justera små saker som du redan gör i din vardag runt sömn, kost, rörelse och mindset!

Bli En Expert På Att Minska Inlagringen

Visste du att du inte behöver öka förbränningen för att gå ner i vikt och få bättre resultat? Istället för att öka förbränningen genom att lägga till träningspass och promenader när vi redan har fullt upp, varför inte vända på myntet och börja med att minska inlagringen? Som föräldrar behöver vi inte mer att göra, vi behöver bättre resultat!

  • Lär dig små justeringar i vardagen för att minska inlagringen

  • Förbättra ditt resultat vecka för vecka utan att börja om flera gånger om året

  • Känn skillnaden på kläderna och se resultatet i spegeln

Beachtown (72).png

Lär Dig Över 20 Olika Hacks

Efter att vi fick 3 barn inom 18 månader så blev det inte mycket tid kvar till min egen träning och istället började jag att experimentera med små enkla "hacks" runt sömn, kost och träning.

Till en början kände jag att jag fick mer energi och fortsatte att testa mig fram och även om dessa hacks inte ser ut att göra så stor skillnad var och en för sig, så började mitt resultat sakta men säkert att bli bättre och bättre. Nu såg jag äntligen skillnaden i spegeln, trots att jag bara tränade 30-60 min per vecka!

Nu har jag gjort en workshop där jag hjälper andra föräldrar att göra det enklare att få bättre resultat genom små hacks som gör att vi kan minska inlagringen och bättre resultat som syns i spegeln!

Nu Startar Resan Till BEACHTOWN!

I Beachtown Workshop blir du en expert på att minska inlagringen dygnet runt genom små enkla hacks som gör att du kan gå ner i vikt och få bättre resultat även när du har fullt upp i vardagen. Workshopen innehåller 4 delar:
Vinn Dagen Innan
Beachtown (64).png

Lär dig att alltid ligga steget före för att kunna minska inlagringen varje dag!

Vinn Dagen Idag
Beachtown (65).png

Ta ditt resultat till nästa nivå med enkla hacks för när, vad & hur du äter och rör på dig!

Vinn Varje Dag
Beachtown (63).png

Bygg upp rätt mindset för att få resultat som håller år efter år utan att behöva starta om!

Personligt kostprogram,  coaching och uppföljning i kombination med Herbalifes produkter.

Gameplan 24/7
Beachtown (66).png

Genom att kombinera olika hacks kan få ännu bättre resultat dygnet runt!

Vad är skillnaden mellan Tröttköping och Beachtown?

  • När du kommer till ett läge när kläderna sitter för tight, vågen visar för mycket och du känner att “nu är det dags att ta tag i det här” så har du kommit till Tröttköping. I Tröttköping försöker man komma i form genom att träna hårdare, räkna kalorier, äta mindre och ta med egna matlådor när man går på fest. Det gamla vanliga.

  • Istället för att lägga till hårda tidskrävande träningspass så fokuserar vi i Beachtown på små hacks för att minska inlagringen som går snabbare än att borsta tänderna.

  • ​Istället för att göra en plan som kräver att motivationen är på topp så har vi i Beachtown en plan som fungerar när motivationen är som lägst mitt i vardagssnurren.

  • ​Istället för att gå “All in” med strikta kostscheman som tar mycket tid och energi, fokuserar vi i Beachtown på att gå “Small in” och hitta enkla hacks som fungerar även när det är fullt upp i vardagen.

  • ​Beachtown är en filosofi, en livsstil, ett mindset, en målsättning och en plats i livet där du har de resultat som gör att du mår som bäst!

Beachtown (62).png
  • Workshopen innehåller 2 timmars utbildning, inspiration och hacks för att minska inlagringen dygnet runt!

  • ​Du gör workshopen online i din egen takt och du har tillgång till innehållet i 180 dagar!

Start Din Resa Idag!

Beachtown Workshop Online
Pris just nu: 2995 kr
bottom of page